NOTÍCIESEl CBLlagostera lluirà el logotip d’Open Arms a les seves samarretes

27 octubre, 20200

El CBLlagostera lluirà, amb orgull, a les seves noves samarretes el logo de l’ONG Open Arms. Per aquesta temporada el club de bàsquet està renovant les equipacions dels equips premini, mini A i mini B. Aquest logo compartirà espai amb la resta de patrocinadors.

Que els jugadors puguin lluir el logotip d’Open Arms a les seves samarretes ha estat possible gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament de Llagostera i l’ONG que inclou tot un seguit de xerrades al municipi, càpsules formatives a tots els equips del CBLlagostera, a més d’una aportació econòmica de la partida de cooperació municipal que es destinarà directament a Open Arms.

Ens plau col·laborar en la difusió de la feina que està portant a terme Open Arms.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CB Llagostera

FILOSOFÍA CB LLAGOSTERA

El Club Bàsquet Llagostera és un club de bàsquet que té com a objectiu la formació tant esportiva com humana dels seus esportistes des de l’escoleta fins als equips sènior. Els valors intrínsecs que formen l’esperit esportiu (esforç, afany de superació, fair play, …) estan plenament incorporats dins la filosofia del Club.

SEGUEIX-NOS A TWITTER

🏀RESULTATS🏀
#cbllagostera #cbll #somCBLL #valorscbll

INSTAGRAM

POPULAR