Cadet femeníResultat Cadet femeníResultatsCrónica partit CB Llagostera 33 -Vilobí 45 Data:10-04-2021

15 abril, 20210
banner03 - copia

Pre-mini Masculí 33 – C.B. Vilobí d’Onyar 45

Aquest dissabte debutaven un dels equips més petits de la casa essent també el seu primer partit en competició contra un rival molt igualat. Ha sigut un partit per veure si el ritme dels entrenaments que s’han pogut dur a terme durant les restriccions del COVID-19 era l’adequat o no, i ha acabat siguent un partit molt maco de veure. Amb molts alts i baixos els nostres premini han sabut competir en tot moment i no baixar el cap en cap moment, amb comentaris per part dels propis jugadors de motivació cap els demés i amb molta atenció als entrenadors i sobretot ganes d’aprendre. El resultat no ha reflectit el treball que s’està fent en aquest equip però les ganes i l’esforç constants que hi ha hagut durant el partit ha fet que els propis jugadors tinguin més ganes de seguir competint i anar cada vegada a més. Felicitats a tots els jugadors!

Anotadors: Axel (4), Marc (8), Arnau (9), Martí (8) i Eloi (4).

A seguir treballant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CB Llagostera

FILOSOFÍA CB LLAGOSTERA

El Club Bàsquet Llagostera és un club de bàsquet que té com a objectiu la formació tant esportiva com humana dels seus esportistes des de l’escoleta fins als equips sènior. Els valors intrínsecs que formen l’esperit esportiu (esforç, afany de superació, fair play, …) estan plenament incorporats dins la filosofia del Club.

SEGUEIX-NOS A TWITTER

🏀RESULTATS🏀
#cbllagostera #cbll #somCBLL #valorscbll

INSTAGRAM

POPULAR