COMUNICAT CURSA POPULAR DE SANT ESTEVE 2020 LLAGOSTERA

21 desembre, 20205678

Benvolguts/ benvolgudes,

Lamentem confirmar-vos les vostres sospites: aquest any la Cursa popular de Sant Esteve no tindrà lloc. Després de 40 anys ininterromputs, haurem d’esperar una mica més per la 41a edició. 

Els motius són obvis: la incertesa sobre quina seria la situació provocada pel coronavirus; el desconeixement de la gent que hi podria participar (si de tot arreu, com era habitual, o només de la nostra comarca o exclusivament d’àmbit local); la prudència davant els previsibles imprevistos, etc). Finalment vam considerar millor evitar qualsevol responsabilitat amb la convocatòria d’un esdeveniment que ha reunit més de 1200 participants a les darreres edicions. Senzillament no ha estat possible. 

Ens sap molt greu, i sabem que molta gent també ho lamentarà, però tampoc podem caure en el desànim, perquè tenim la certesa que el 26 de desembre, com cada any, molts llagosterencs i llagosterenques, pel seu compte i sense respondre a cap convocatòria, sortirem igualment al carrer i… un any més estirarem les cames, pairem els àpats excessius d’aquests dies, i tot corrent o passejant per un itinerari que ens és absolutament familiar gaudirem de la natura i del nostre entorn. Pels veïns i veïnes de Llagostera Sant Esteve està marcat al calendari “a ferro roent” i qualsevol excusa és bona (més en temps de pandèmia) per fer exercici, activitat física, per respirar fons, etc. Estem convençuts que també recordarem la diada popular de Sant Esteve del 2020, i serà -com sempre- tot un èxit.

Us encoratgem a que gaudiu, amb la màxima responsabilitat, de l’itinerari de la cursa de Sant Esteve! Allà ens trobarem… mantenint les distàncies… amb l’esperança que, més aviat que tard, recuperarem la nostra cursa.

Bones festes de Nadal i Bon Sant Esteve.

 

JUNTA CBLLAGOSTERA

ORGANITZADORA DE LA CURSA POPULAR DE ST. ESTEVE

CB Llagostera

FILOSOFÍA CB LLAGOSTERA

El Club Bàsquet Llagostera és un club de bàsquet que té com a objectiu la formació tant esportiva com humana dels seus esportistes, des de l’escoleta fins als equips sènior. Els valors intrínsecs que formen l’esperit esportiu (esforç, afany de superació, fair play, …) estan plenament incorporats dins la filosofía del Club.

SEGUEIX-NOS A TWITTER

🏀RESULTATS🏀
#cbllagostera #cbll #somCBLL #valorscbll
@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : El 1r llagosterenc 35'58 2n Lluís Comas 38'45" 3r 39'14". En femení la 1a llagosterenca @lauraonso…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : ! Recollida de dorsals i inscripcions al local polivalent‼️ Tot a punt per celebrar la 41 a edició de la Cursa d…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : 🚶🏼‍♀️🚶🏻‍♂️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃‍♂️🏃🏻Si demà feu la Cursa de feu un cop d’👀 al protocol i mesures anti 😷 👉 ht…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : 🏃‍Encara no t’has inscrit a la 41a Cursa de Sant Esteve❓ ✅Pots escollir 🔟km o 5⃣km‼️ 🎁Bossa-regal per a tots els partic…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

Aquest any torna la Cursa de Sant Esteve! 🎉 🌍 Recorregut de 5 i 10km 📝 Inscripcions anticipades a…

© CBLLAGOSTERA ES 2022