JA N’HI HA PROU!

8 gener, 20215543

Des del Club Basquet Llagostera volem manifestar el nostre desacord amb les noves mesures establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

Com la resta de clubs hem fet un gran esforç, tant de recursos econòmics com humans, per adaptar-nos a les diferents normatives que han anat sortint des de l’inici d’aquesta temporada. Estem lluitant diàriament perquè els nostres jugadors/es, voluntariat i cos tècnic no perdin la motivació i segueixin gaudint del bàsquet.

En els últims mesos al club no s’ha propagat cap contagi de COVID 19; la Generalitat de Catalunya no ha demostrat que la pràctica esportiva, amb l’adopció de les degudes mesures de seguretat -com hem fet- sigui un focus de propagació del virus, i per això no entenem que ara ens obliguin a suspendre la nostra activitat. Com a club defensem que es reprenguin els entrenaments sense mascareta de forma immediata ja que s’ha demostrat que no és una font de contagi.

Per tot això, volem informar que ens hem adherit al manifest de “Ja n’hi ha prou! L’esport és segur!”, però no considerem oportú convocar cap concentració davant del pavelló com suggereix aquesta plataforma. Totes aquelles persones que comparteixen el nostre desacord, ho poden fer públic a través de les xarxes socials.

Signa el manifest: https://t.co/3qVYeYXwnQ?amp=1

VOLEM ENTRENAR!!

CB Llagostera

FILOSOFÍA CB LLAGOSTERA

El Club Bàsquet Llagostera és un club de bàsquet que té com a objectiu la formació tant esportiva com humana dels seus esportistes, des de l’escoleta fins als equips sènior. Els valors intrínsecs que formen l’esperit esportiu (esforç, afany de superació, fair play, …) estan plenament incorporats dins la filosofía del Club.

SEGUEIX-NOS A TWITTER

🏀RESULTATS🏀
#cbllagostera #cbll #somCBLL #valorscbll
@CBLlagostera@CBLlagostera - 6 mesos

RT : El 1r llagosterenc 35'58 2n Lluís Comas 38'45" 3r 39'14". En femení la 1a llagosterenca @lauraonso…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 6 mesos

RT : ! Recollida de dorsals i inscripcions al local polivalent‼️ Tot a punt per celebrar la 41 a edició de la Cursa d…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 6 mesos

RT : 🚶🏼‍♀️🚶🏻‍♂️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃‍♂️🏃🏻Si demà feu la Cursa de feu un cop d’👀 al protocol i mesures anti 😷 👉 ht…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 6 mesos

RT : 🏃‍Encara no t’has inscrit a la 41a Cursa de Sant Esteve❓ ✅Pots escollir 🔟km o 5⃣km‼️ 🎁Bossa-regal per a tots els partic…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 7 mesos

Aquest any torna la Cursa de Sant Esteve! 🎉 🌍 Recorregut de 5 i 10km 📝 Inscripcions anticipades a…

© CBLLAGOSTERA ES 2021