Mini Mixt: Salle FD Cassanenc 64 – CB Llagostera 58

21 octubre, 20192966

Tercer partit de lliga, venint de perdre el partit anterior vs Sant Narcís de 42. Hem jugat vs Cassà, una pista dificil i sempre amb jugadors que destaquen.

Sabíem que seria difícil de guanyar, però si tots posàvem una mica de la nostra part es podia competir, i això hem demostrat fins la primera meitat, on anàvem 30-33 guanyant. El nostre joc estava sent bastant bo i, tot i fallar bàsquets fàcils i mereixent-nos més, hem guanyat la primera part, però en defensa estàvem donant molts espais i Cassà perdonava bàsquets fàcils.

El cinquè quart també ha anat bastant bé, tot i deixar sols a molts jugadors de l’altre equip, que seguien perdonant (4-11).

La sisena part ha sigut la pitjor, on seguíem deixant tirs molt sols, i en atac perdíem pilotes i no jugàvem a res, pujant la pilota mirant el terra i amb massa bot tota l’estona. Això s’ha notat amb un parcial de 10-2. He hagut de demanar temps perquè no anàvem bé en defensa. Aquest quart l’hem acabat 16-4.

Al setè quart, en atac seguíem igual, però sort que hem fet una bona defensa i no donàvem bones opcions de tir (5-0).

I per acabar, un últim quart on sabíem que havíem d’anar al màxim i això hem fet, tot i que hem seguit fallant tirs alliberats (9-10).

Els rebots han estat molt importants, i aquí també ha estat la diferència, on la noia més alta de l’altre equip ha fet 22 punts després de rebots.

Total: 64-58
Triples: Adrià(3) Gerau(1)
Tirs lliures: 2/9

 

Text: Manel Ramírez

CB Llagostera

FILOSOFÍA CB LLAGOSTERA

El Club Bàsquet Llagostera és un club de bàsquet que té com a objectiu la formació tant esportiva com humana dels seus esportistes, des de l’escoleta fins als equips sènior. Els valors intrínsecs que formen l’esperit esportiu (esforç, afany de superació, fair play, …) estan plenament incorporats dins la filosofía del Club.

SEGUEIX-NOS A TWITTER

🏀RESULTATS🏀
#cbllagostera #cbll #somCBLL #valorscbll
@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : El 1r llagosterenc 35'58 2n Lluís Comas 38'45" 3r 39'14". En femení la 1a llagosterenca @lauraonso…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : ! Recollida de dorsals i inscripcions al local polivalent‼️ Tot a punt per celebrar la 41 a edició de la Cursa d…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : 🚶🏼‍♀️🚶🏻‍♂️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃‍♂️🏃🏻Si demà feu la Cursa de feu un cop d’👀 al protocol i mesures anti 😷 👉 ht…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : 🏃‍Encara no t’has inscrit a la 41a Cursa de Sant Esteve❓ ✅Pots escollir 🔟km o 5⃣km‼️ 🎁Bossa-regal per a tots els partic…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

Aquest any torna la Cursa de Sant Esteve! 🎉 🌍 Recorregut de 5 i 10km 📝 Inscripcions anticipades a…

© CBLLAGOSTERA ES 2022