NORMATIVA DE L'EQUIP

NORMA 1
Cal mostrar respecte als adversaris, àrbitre i afició. Saludarem a l’inici del partit i en acabar als adversaris i a l’àrbitre. Independentment del resultat o de com hagi anat el partit.
NORMA 2
Hem de portar la roba del club en bon estat, tant la de joc com la d’escalfament.
NORMA 3
Representeu al club, per tant hem de donar bona imatge allà on anem, i ser respectuosos amb les instal·lacions, adversaris, públic.
NORMA 4
Cal fer cas únicament a les ordres que ens doni l’entrenador/a.
NORMA 5
En tot moment ens hem de comportar com un equip, procurem mantenir màxim respecte amb els nostres companys i entrenadors.
NORMA 6
Hem de ser puntuals als entrenaments i partits, cada equip estableix quin horari seguirà, hem de complir-lo amb rigor.
NORMA 7
En cas de no poder assistir als entrenaments o al partit s’ha de comunicar a l’entrenador amb antelació suficient. L’absència al partit o a l’entrenament perjudica la resta de companys. Sigues respectuós amb ells. Intenta organitzar-te per tal de no faltar als entrenaments i partits, amb ordre i disciplina es pot fer tot.
NORMA 8
Si l’entrenador descarta jugadors per excés de fitxes o estàs lesionat has d’assistir al partit i donar suport als companys i comportar-te com un més.
NORMA 9
Com a jugadors/es pertanyeu a un club, i no sols en l’equip que jugueu habitualment. Per tant, si per decisió tècnica cal ajudar a un altre equip, hem de fer el possible per donar un cop de mà.
NORMA 10
Com a jugadors/es heu de ser disciplinats i esforçar-vos a aprendre. Abans que jugadors/es de bàsquet sou esportistes. Cal comportar-se com a tals. Tenir una vida ordenada i sana. Portar un estil de vida saludable.
NORMA 11
En els entrenaments i partits heu d’evitar portar complements que puguin fer mal als companys o a vosaltres mateixos (anells, pírcings, arracades, …). A més, com a bona pràctica higiènica esportiva cal portar els cabells llargs recollits i anar ben calçats. Cal dutxar-se després dels entrenaments i partits. La higiene forma part de la cultura esportiva.
NORMA 12
L’ús del mòbil està restringit un cop sou dins dels vestidors. Cal deixar-lo a dins dels vestidors i no treure’l a la pista.
NORMA 13
Dins de la pista heu d’estar pendents exclusivament dels vostres entrenadors, i no prestar atenció a les persones que no formen part del vostre equip.
NORMA 14
Teniu el dret a aprendre tant com sigui possible. Sigueu exigents amb vosaltres mateixos.
NORMA 15
Formar part d’un equip és una gran experiència que t’ajuda a enriquir-te en molts aspectes (socials, esportius, personals, …), procura donar tant com reps.
CB Llagostera

FILOSOFÍA CB LLAGOSTERA

El Club Bàsquet Llagostera és un club de bàsquet que té com a objectiu la formació tant esportiva com humana dels seus esportistes, des de l’escoleta fins als equips sènior. Els valors intrínsecs que formen l’esperit esportiu (esforç, afany de superació, fair play, …) estan plenament incorporats dins la filosofía del Club.

SEGUEIX-NOS A TWITTER

🏀RESULTATS🏀
#cbllagostera #cbll #somCBLL #valorscbll
@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : El 1r llagosterenc 35'58 2n Lluís Comas 38'45" 3r 39'14". En femení la 1a llagosterenca @lauraonso…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : ! Recollida de dorsals i inscripcions al local polivalent‼️ Tot a punt per celebrar la 41 a edició de la Cursa d…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : 🚶🏼‍♀️🚶🏻‍♂️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃‍♂️🏃🏻Si demà feu la Cursa de feu un cop d’👀 al protocol i mesures anti 😷 👉 ht…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

RT : 🏃‍Encara no t’has inscrit a la 41a Cursa de Sant Esteve❓ ✅Pots escollir 🔟km o 5⃣km‼️ 🎁Bossa-regal per a tots els partic…

@CBLlagostera@CBLlagostera - 1 any

Aquest any torna la Cursa de Sant Esteve! 🎉 🌍 Recorregut de 5 i 10km 📝 Inscripcions anticipades a…

© CBLLAGOSTERA ES 2022